Beliggenhet:

Galleri Espolin ligger i Storvågan ved Kabelvåg i Lofoten i nær tilknytning til Lofotmuseet og Lofotakvariet, på tuftene av det som en gang var Nord-Norges første by, Vágar. Kommunikasjonene er godt utbygd med flyplass og hutigruteanløp i Svolvær, samt gode bussforbindelser med reste av Lofoten. Daglig fergeavganger fra Svolvær til fastlandet.

 

 

Lofotenkart

Hvis du er i Lofoten med bil, kjører du E10 mot Kabelvåg. Kommer du nordfra (fra Svolvær), tar du av E10 til venstre ca 200m etter at du passerte avkjøringen til Kabelvåg sentrum. Kommer du sydfra, tar du av E10 til høyre i den første av avkjøringene i Kabelvåg. Avkjøringen er godt merket med "Galleri Espolin", "Lofotakvariet" og "Lofotmuseet". Følg veien ca 300m (til den stopper), og du finner gode parkeringsmuligheter få meter fra galleriet.

Hvis du kommer med båt, er det flott å legge til på flyte-bryggene utenfor Nyvågar Rorbuer, som ligger kun 50m unna Galleri Espolin. (Du har også mulighet for diesel- og vannpåfylling. Mot en liten avgift til Nyvågar Rorbuer kan du også bli liggende over natten.)