Nettbutikk

I vår nettbutikk finner du et utvalg av produkter fra butikken på Galleri Espolin. Dette omfatter vår populære krus- og tallerkenserie med motiver fra ”Den Siste Viking”, reproduksjoner, et utvalg av bøker, film, plakater, kort og lignende.

Slik kan du bestille.
Fra oversikten kan du velge produkter til din “handlekurv”, og når du er ferdig kan du gå til ”kassen” og sende din bestilling til Galleri Espolin. Det tar ca. 14 dager før du mottar varene i posten. Ekspedisjonsgebyr og porto kommer i tillegg.

Kun postoppkrav
Vær oppmerksom på at vi har ikke anledning til å behandle elektronisk betaling over internett og kan derfor kun motta bestillinger for postoppkrav gjennom vår nettbutikk.

Kontakt oss
Dersom du har spørsmål angående nettbutikken kan du ringe oss på telefon 76078405 eller ta kontakt pr. mail til post@galleri-espolin.no.

Litografier til salgs ved Galleri Espolin
Galleri Espolin har en del litografier til salgs. Klikk her for å få ytterligere informasjon og priser.

Kaare Espolin Johnsons grafikk
Her finner du en oversikt over litografier/serigrafi til salgs ved Galleri Espolin.
I tillegg til oppgitt salgssum kommer det 3% billedavgift til BHK.

Klikk på bildende for full størrelse.

Våre tjenester

Kommisjon
Har du bilder du vil selge?

Dersom du har grafikk du vurderer å selge, ta kontakt med oss. Vi tar en nærmere titt på bildet og gir deg en vurdering av hva bildet kan selges for. Vi kan da avtale om galleriet er villig til å kjøpe bildet eller om vi kan selge bildet i kommisjon.

Galleriet er også interessert i å kjøpe bilder til den permanente samlingen. Spesielt interessent er blandingsteknikk før 1950.

Ønskelister

Er det et spesielt litografi du er på jakt etter?
Dersom det er spesielle bilder du er på jakt etter, hjelper vi deg gjerne i den jakten. Vi har til enhver tid liste over hvilke titler våre kunder ønsker å kjøpe, og vi har alltid disse kundene i tanken.

Ta kontakt med oss. La oss vite hva du ønsker, og vi vil gjøre vårt ytterste for å skaffe deg ditt ønskebilde.

Andre kunstnere:
Galleriet har som regel utstilling med andre kunstnere klikk her for å se hvilken kunstner har utstilling pr. tiden.